KARMAFLOW GAME

Karmaflow logo met woord

PRins PRomotions is erg sterk in PR games. Begin 2015 lanceerde het Nederlandse Basecamp Games de unieke game Karmaflow. Karmaflow is een mengeling tussen een game en rock muziek en daarmee ’s werelds eerste Interactieve Rock Video Game. Bekende bands als Within Temptations, Epica, Dragonforce participeren in de game. Wij deden de PR voor deze game voor  de non-game media (die deden ze zelf al) hetgeen onder andere resulteerde in aandacht op Radio 1, Telegraaf, Dagblad de Limburger, Brabants Dagblad, Mannen Magazine, enkele websites en meer.

PR games deed PRins PRomotions eerder zeer succesvol voor Electronic Arts. Voor de PR games heeft PRins PRomotions goede contacten met games-media als GameKings, Blammo, Power Unlimited, gamer.nl etcetera. Maar ook met meer traditionele media die wel aandacht aan games besteden, zoals De Telegraaf, Veronica Gids, Kidsweek etcetera.

PR games kan in de basis door het standaard sturen en opvolgen van een persbericht onder games journalisten. PRins PRomotions heeft voor PR games echter ook ervaring met het opzetten van evenementen en persreizen.

Ook uw game promoten bij de pers op basis van no cure no pay? Neem dan contact met ons op!

Resultaten

Halve pagina review in De Telegraaf

Item van 2 minuten op Radio 1

Halve pagina artikel in Mannen Magazine

Halve pagina review in Kranten Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant

2 pagina artikel in Brabants Dagblad

Artikel in PC-Magazine Computer Idee

Review in Computer Magazines Computer Easy en Chip

Reviews op sites eurogamer.nl (lees), IGN.com (lees), XGN.nl (lees), gamecensor.nl (lees), gamer.nl (lees)

Totale mediawaarde: € 50.000

http://karmaflowgame.com/

Looptijd project

Looptijd project

Februari – Juni 2015